Dobijte popust od 10% na foto knjigu!

saznaj više

>

Garantujemo, bićete zadovoljni

U Fotozoni smo ponosni na stvaranju predivnih štampanih proizvoda koje ćete čuvati u svom srcu tokom celog života. Pošto se naši proizvodi uglavnom prave ručno, ponekad, budući da smo ljudi, ne postižemo apsolutnu savršenost. Ako niste potpuno zadovoljni kvalitetom vaše porudžbine, molimo vas da se što pre obratite nama kako bismo ispravili situaciju.

Naša Politika Povraćaja

Ako je vaša kupovina oštećena zbog naše greške (na primer, defekta u proizvodnji), obavestite nas o tome pri prijemu porudžbine, i zamenićemo je što je pre moguće, bez dodatnih troškova za vas. Ako je vaša porudžbina oštećena tokom isporuke, molimo vas, kontaktirajte službu podrške što je pre moguće, i učinićemo sve što možemo da ispravimo situaciju.

Ako niste zadovoljni kupovinom zbog sopstvene greške, kao što je greška u pisanju ili korišćenje slika ispod naše preporučene rezolucije, možemo napraviti vašu porudžbinu sa ispravkama samo za punu cenu.

Imajte na umu da za bolji kvalitet štampe vršimo korekciju boja. Ako želite da se odreknete korekcije boja, navedite to u komentaru na porudžbinu. Inače, štampamo slike onako kako su nam dostavljene, uzimajući u obzir ograničenja digitalne štampe. Ozbiljno se bavimo svakom žalbom na kvalitet štampe, ali zadržavamo pravo da odbijemo bilo kakve žalbe ako naša provera pokaže da rezultat štampe odgovara originalnim slikama (sa korekcijom boja, ako se niste odrekli iste).